Varför behövs en städservice för dagis?

 För det mesta går vi in i skolor och daghem utan att inse hur många bakterier som finns runt omkring oss. Ofta märker vi inte ens när ett barn eller vi är sjuka när vi är i skolan. Men att inte städa eller desinficera någon del av en daghem kan riskera att ditt förskola får låg inskrivning på grund av hur oren skolan är för barn. Nu, istället för att fortsätta undra varför en daghemsstädning behövs, lär dig om vikten av denna tjänst.


Elevsäkerhet

Många fler barn blir sjuka på grund av ohälsosamma områden i en skola. Att anlita städtjänster för dagis hjälper till att hålla eleverna friska och säkra i klassrummet och andra ofta använda områden.

Även om du redan moppar och sopar riskerar du att barn får något värre än kylan om du inte gör några extra sanering.

Närvaron ökar

Så varför behövs en dagis storstädning service? Till att börja med hjälper en städtjänst till att förbättra den övergripande närvarofrekvensen i skolor och daghem. För det mesta kan skolor förbättra städningen av daghem genom att implementera striktare städpolicyer och -procedurer.

När du anlitar TRENDPERSONAL SERVICES AB städar vårt team av professionella arbetare varje rum från tak till golv. Sammantaget hjälper en städtjänst till att förbättra utseendet på en skola, rensar bort bakterier och hjälper vaktmästare att fokusera på andra jobb de behöver göra under dagen.

Personalen är inte städproffs

När du anställer personal kräver du inte att de gör djupstädning av en toalett eller ett klassrum. Du förväntar dig att ditt team ska göra grunderna, som att torka av utrustning och skrivbord och hjälpa eleverna att komma ihåg att tvätta händerna före och efter att de rör vid en yta.

För att hjälpa personalen att fokusera mer på eleverna, ta in ett professionellt städteam som kan skrubba bort på bakterieangripna områden.

När du städar dina klassrum är det viktigt att anlita en tjänst som kan hjälpa till att få alla rum, hallar och dörröppningar rensade från smuts och skadliga bakterier. Ett jobb från TRENDPERSONAL SERVICES AB kan ge precis rätt uppgift för din dagis.

För mer information om djupstädning av ditt daghem, kontakta TRENDPERSONAL SERVICES AB, på (+46) 76 318 46 34 eller klicka här. Vi garanterar att varje rum i ditt daghem kommer att uppfylla dina standarder genom våra bästa städmetoder.

Läs mer:

Comments

Popular posts from this blog

Så här väljer du rätt lokalvård tjänst i Stockholm

Grundrengöring av kontor: Hur viktigt är det?